Menu
Contact
 • Dansk
 • Deutch
 • English
 • Español
 • Français
 • Italiano
 • Nederlands
 • Norsk
 • Suomi
 • Svenska
 • Vlaams

Het draait om jou en je workflow

Zou het niet fijn zijn om alarmen en informatie over je processen direct op je smartphone te kunnen ontvangen? Stel je nou eens voor dat je nooit meer je werk hoeft te onderbreken om te ontdekken dat het vals alarm was of dat iemand anders al de honneurs heeft waargenomen. Of dat je minder meters hoeft te lopen om informatie op te zoeken, zodat je meer tijd aan de productie of een proces kunt besteden. Laat de Ascom Myco je helpen! De speciaal ontworpen gebruikersinterface is gebaseerd op realtime-gegevens, die in combinatie met de juiste apps, altijd en overal beschikbaar zijn.

Verschillende rollen, verschillende uitdagingen

Wat betekent dit voor jou? De Ascom Myco is ontwikkeld voor personeel, werkend in kritische processen. Maar er is ook rekening gehouden met andere functies, zoals procesmanagement , ICT, consultancy enzovoort.
Door tijdens het ontwerp van Myco samen te werken met kritieke werkomgevingen zoals zorginstellingen en het toepassen van op de gebruiker gerichte ontwerpmethoden kan de Ascom Myco door diverse professionele teams worden gebruikt.
 • Meer veiligheid en efficiëntie in het proces

  Is een hoge kwaliteit van processen belangrijk voor jou en je bedrijfsomgeving? Zou het niet fijn zijn om in de locatie zelf alarmen, informatie over processen en oproepen van collega’s te kunnen ontvangen? Met de Ascom Myco is dat mogelijk.

  De Ascom Myco geeft je een uniek overzicht van de toestand van de werkvloer en verwerkt alarmen op een slimme manier, zodat je snel elke situatie, productiestatus kunt inschatten en effectief kunt reageren in het geval van meerdere alarmen. Met de filterfunctie kun je instellen dat de alarmen van je eigen processen prioriteit krijgen boven andere alarmen binnen de afdeling of unit. Dankzij de escalatieketens en vangnetten weet je zeker dat alle alarmen de nodige aandacht krijgen. Ook is het mogelijk alarmscenario’s voor bijvoorbeeld productiestop, onveilige situatie of oproep voor de BHV in te stellen, zodat het meest geschikte team of de meest geschikte persoon in actie kan komen. Maak je dus geen zorgen! Je kunt het proces dat je op het moment onder je hoede hebt alle aandacht geven.

 • Lagere operationele kosten + hoge productie = mogelijk

  Moeite met beperkte resources en de hoge kwaliteitseisen? De uitdaging is om de beschikbare resources zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Hiervoor moeten workflows beter worden geïntegreerd en slimmer worden. De Ascom Myco, gecombineerd met Ascom Unite-middleware en apps van derden, is een belangrijke stap in die richting.

  Ascom Unite kan worden geïntegreerd met informatiesystemen en procesapparatuur, zodat een brede benadering op productie workflows mogelijk wordt. Het systeem kan missiekritieke informatie filteren en naar specifieke operators doorsturen. Met de Ascom Myco kunnen operators op de werkvloer sneller reageren en efficiënter beslissingen nemen. Ascom Unite legt events vast, zodat later kan worden bekeken of optimalisatie van workflows door efficiëntieverbetering mogelijk is.

  De Ascom Unite-app Assign biedt een uniek overzicht van processen en operators. De app stroomlijnt de toewijzingsprocedure en zorgt ervoor dat processen op de juiste manier worden afgehandeld.

 • Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid

  Wil je ervan kunnen uitgaan dat je alle informatie krijgt? Om gegevens te beschermen voldoet Ascom aan diverse standaarden en best practices in de branche. We maken gebruik van Security Enhanced Linux (SELinux) op het Android-platform om de missiekritieke extensies van Ascom (prioritering van essentiële apps) op het niveau van het besturingssysteem toe te passen. Het doel is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te garanderen.

  Vertrouwelijkheid. Door ‘sandboxing’ worden app-privileges beperkt tot de beoogde functionaliteit en wordt ongeautoriseerde toegang tot app-gegevens voorkomen. Gegevens die via de Connectivity Manager (CM) van Ascom Unite lopen, worden gecodeerd met Transport Layer Security (TLS), ongeacht carrier of platform (WiFi of 3G).

  Integriteit. De Ascom Unite CM wordt geauthentiseerd met TLS-certificaten, in combinatie met een speciale sleutel van de handset. Dit voorkomt ‘man-in-the-middle’-aanvallen.

  Beschikbaarheid. Er wordt gebruikgemaakt van een supervisiemodule om essentiële apps te prioriteren, te optimaliseren en (zo nodig) opnieuw te starten.

 • Stevig en solide

  Ben je al die reparaties en vervangingen meer dan zat? Er zijn vele omgevingen veeleisend voor mobiele devices zoals smartphones. Men laat ze op de grond vallen, ze raken besmeurd en moeten regelmatig met bijtende middelen worden gedesinfecteerd. Vaak worden ze bij aflossingen aan andere medewerkers doorgegeven, zodat ze 24 uur per dag in bedrijf zijn. Tegelijkertijd moeten ze lang meegaan. Smartphones voor de consumentenmarkt zijn daar simpelweg niet tegen opgewassen.

  De Ascom Myco is speciaal ontworpen om overal mee naartoe te worden gebracht. Hij is schokbestendig en mag met bijtende middelen worden gedesinfecteerd. De batterij kan eenvoudig worden vervangen en is ontworpen om een hele ploegendienst mee te gaan.

 • Een enkele beheerlocatie: gemakkelijk, veilig en efficiënt

  Zou het niet fantastisch zijn voor ICT-beheerders om mobiele eenheden draadloos en op afstand te kunnen bedienen? Om de eenheid niet telkens fysiek te hoeven verbinden om problemen op te lossen, configuraties te wijzigen, firmware te updaten enzovoort?

  De Ascom Device Manager vormt een enkel beheerpunt voor de configuratie van Ascom-handsets via DECT, WiFi en andere mobiele communicatie. De beheerder beschikt over de mogelijkheid om alle handsets, een groep handsets of een specifieke handset te configureren. De Ascom Device Manager kan ook worden gebruikt om apps te installeren of te verwijderen, beveiligingsbeleid in te stellen, op afstand gegevens te verwijderen enzovoort.

  De Ascom Myco kan ook worden beheerd vanuit andere Mobile Device Management (MDM)-tools op het Android-platform, zoals AirWatch. De Ascom Device Manager gaat prima samen met de algemeen beschikbare MDM tools.

 • Maximale vrijheid en flexibiliteit

  Geen behoefte meer aan systemen die je beperken in je mogelijkheden? Ons interoperabiliteitsprogramma is gebaseerd op de knowhow die we gedurende tientallen jaren hebben verzameld, een periode waarin we samen met onze partners talloze systemen hebben geïmplementeerd. Dit alles met een enkel doel voor ogen: het vereenvoudigen van het beheer van geïntegreerde multivendor-oplossingen. Dát is de reden dat we onze klanten de vrijheid kunnen geven om zelf innovatieve oplossingen te ontwikkelen door de beste producten van verschillende leveranciers te combineren. Het spreekt vanzelf dat we onze klanten ook in staat stellen hun systemen verder te ontwikkelen, wat een hoger rendement op investeringen oplevert.

  We werken actief samen met onze partners: toonaangevende applicatieontwikkelaars, netwerkoperators, leveranciers van WLAN-infrastructuur, PBX-leveranciers enzovoort. Gezamenlijk voeren we uitgebreide tests uit, zodat we kunnen garanderen dat onze producten en oplossingen als een enkel, naadloos systeem met elkaar samenwerken.

 • Geen zorgen: we staan voor je klaar

  Wil je op je werk niet voor vervelende verrassingen komen te staan? De Ascom Myco is stevig en solide, en gaat gegarandeerd langer mee dan handhelds voor de consumentenmarkt. Ascom biedt uitgebreide productbescherming, een professionele reparatiedienst en compatibiliteit met oudere modellen. Reserveonderdelen en accessoires zijn nog lange tijd na uitfasering van het model beschikbaar. Bovendien leveren we kosteloos vervangende handhelds, zodat je meteen weer aan de slag kunt. Kort gezegd: de Ascom Myco biedt gegarandeerd een rendement op investeringen.

In alle opzichten bedoeld voor jou

Zou je een betrouwbaar maatje willen hebben dat je altijd vertelt wat je wilt weten, wanneer dan ook? De Ascom Myco is ontworpen voor de dagelijkse praktijk, de werkwijze van medewerkers in veeleisende omgevingen. De smartphone biedt betrouwbare communicatie en -informatietoegang , en is bovendien stevig en robuust. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om je dienst aangenamer, efficiënter en lonender te maken. En bovendien zal de ICT-afdeling de smartphone ook wel waarderen!
1 - Een speciaal ontwikkelde clip zorgt voor een goede gewichtsverdeling, terwijl een dun laagje stof van een overall of jas al voor een goede grip zorgt
2 - Doordat we open softwarestandaarden gebruiken kun je de apps gebruiken die jou helpen in je werk terwijl de beveiliging van de gegevens van het hoogst mogelijke niveau is
3 - Ergonomisch ontwerp: compact, lichtgewicht en ontworpen om het scherm met één hand te bedienen
4 - Stevig en robuust: gemaakt van materialen die speciaal ontworpen zijn om schokken op te vangen en om jarenlang mee te gaan. Bestand tegen desinfecterende middelen, waardoor bacteriën op de handset kunnen worden gereduceerd
1 - Na aanmelding krijg je meteen al je toegewezen procesonderdelen te zien
2 - Je bent altijd maar één klik verwijderd van de status van een proces en een overzicht van de hele situatie
3 - Door de weergave van meerdere alarmen kunnen taken worden geprioriteerd en ingeroosterd
4 - Op de startpagina is het mogelijk de essentiële gegevens van alle toegewezen afdelingen, productiefaciliteiten of processen te zien
1 - De vereenvoudigde, contextrijke alarmen vertellen je meteen wat er waar is gebeurd, evenals de prioriteit van de gebeurtenis
2 - Statusvisualisatie bij meerdere alarmen en het vermogen alarmen snel en eenvoudig te accepteren, te negeren of door te sturen, met automatische escalatie
3 - Diverse indicatoren, waaronder geluid, vibratie, kleur en tekst, prikkelen meerdere zintuigen en verrijken de context, zodat alarmen gemakkelijker te beoordelen zijn
1 - Door het unieke topdisplay zie je in 1 oogopslag, zonder je handen te hoeven gebruiken, alle oproepinformatie. Je kunt bij alarmen en oproepen dus altijd direct de juiste keuze maken.
2 - Optimizes the handset for hands - free operation, i.e., you know how to respond without having to interact with the handset.
1 - Multi-carrier-ondersteuning: GSM en VoWiFi
2 - De alarmfunctie overruled de telefoniefunctie, zodat kritische alarmen altijd doorkomen.
3 - Enterprise-grade SIP-cliënt, geoptimaliseerd voor VoWiFi met seamless roaming
1 - Beveiligd, HIPAA-compliant-berichtenplatform
2 - Berichtfuncties oproepbaar met simpele swipe-beweging
3 - Direct alarmeren bij calamiteiten met de alarmknop op de handset.
1 - Ondersteuning van 1D- en 2D-barcodes
1 - De supervisiemodule voorkomt dat niet-essentiële apps de prestaties van essentiële apps verminderen
2 - De ‘sandbox’-functionaliteit beschermt de patiëntgegevens in de apps zelfs en voorkomt ongeautoriseerde toegang
3 - Ondersteuning van apps van derden: compatibiliteit met duizenden Android-apps, maar missiekritieke communicatie heeft altijd voorrang
1 - Robuust ontwerp voor een langere operationele levensduur en een maximaal rendement op investeringen
2 - Professionele ondersteuning, waaronder installatie, probleemoplossing en technische trainingen
3 - Reparatie en beschikbaarheid van reserveonderdelen lang nadat het huidige model is vervangen/uitgefaseerd
4 - Het compatibiliteitsprogramma van Ascom is gericht op samenwerking met toonaangevende applicatieontwikkelaars, netwerkoperators, leveranciers van WLAN-infrastructuur, PBX-leveranciers enzovoort

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over Ascom Myco en de mogelijkheden die het voor u kan bieden nodigen wij u uit het onderstaande formulier in te vullen.
Wij kijken uit naar uw reactie en zullen zo snel mogelijk antwoord op uw vraag geven.

Go up!